РЕГИСТРИРАЈ ГО ТВОЈОТ ОМЛИЛЕН ДОМЕН

Цена за обнова за .МК домен - 590 денари

Сите цени се со вклучен 18% ДДВ

ХОСТИНГ ПЛАТФОРМА, КОЈА ГИ ЗАДОВОЛУВА СИТЕ ВАШИ ОЧЕКУВАЊА

ИЗБЕРЕТЕ ПАКЕТ СПОРЕД ВАШИТЕ ПОТРЕБИ

СТАНДАРД

Хостирање на 1 веб сајт
5 GB Простор
Неограничен Трансфер
Неограничен број на емаил адреси
Неограничен број на бази

1990 ден./год.

БИЗНИС

Хостирање на 10 веб страни
20 GB Простор
Неограничен Трансфер
Неограничен број на емаил адреси
Неограничен број на бази

4990 ден./год.

ПРО

Хостирање на 30 веб страни
50 GB Простор
Неограничен Трансфер
Неограничен број на емаил адреси
Неограничен број на бази

10.990 ден./год.

Неповторливо Хостинг Искуство

Бесплатна миграција на вашата веб страна на нашите сервери.

Максимални
Перформанси

Моќни SSD сервери, со SShield систем за сигурност, можност на избор на PHP верзии 5.6, 7, 7.1, 7.2 , 7.3 и 7.4

Инсталација
со 1 клик

WordPress автоматски инсталaција за неколку секунди. Можност за активирање на автоматска надградба и дополнителна сигурносна заштита.

Бесплатен
SSL Сертификат

Бесплатен Let’s Encrypt SSL сертификат за секој Ваш домен. Можност за купување на други професионални SSL сертификати.

Напредна
Поддршка

Можете да контактирате со нас преку Чат, електронска пошта или Тикет во секое време од денот или ноќта и вашите барања ќе бидат разгледани во најкраток можен рок.

Загарантиран
Бекап

Во секое време чуваме резервни копии од вашите податоци. Дури и на најевтиниот хостинг план, вашите информации се чуваат на оддалечена локација.

SpamExperts
Заштита

Ќе добиете бесплатен професионален софтвер, SpamExperts со кој се елиминираат спам е-маил пораките до 99 %.