sPanel

Контролен панел што е целосно компатибилен со cPanel. Од една страна, ви заштедува лиценца за плаќање од 30 долари месечно, а од друга, ви овозможува лесно да ја менаџирате вашата страница. Вие го добивате контролниот панел бесплатно, а ние се грижиме за негово правилно функционирање и ажурирање за да имате се што ви треба за да управувате со вашиот сервер.

sPanel-gurenter_img

sPanel

SShield Protection
SBackup
SWordPress Manager
NGINX
LiteSpeed
Let’s encrypt
Fully Managed
Powerful API

sPanel Кориснички интерфејс

Во прилог погледнете го корисничкиот интерфејс на sPanel и уверетесе во едноставноста на неговото користење