ИЗБЕРЕТЕ ПАКЕТ СПОРЕД ВАШИТЕ ПОТРЕБИ

КРЕИРАЈТЕ АКАУНТ И ТЕСТИРАЈТЕ 30 ДЕНА БЕСПЛАТНО!

СТАНДАРД

Хостирање на 1 веб страна
5 GB Простор
Неограничен Трансфер
Неограничен број на емаил адреси
Неограничен број на бази

1590 ден./год.

БИЗНИС

Хостирање на 10 веб страни
20 GB Простор
Неограничен Трансфер
Неограничен број на емаил адреси
Неограничен број на бази

2990 ден./год.

ПРО

Хостирање на 30 веб страни
100 GB Простор
Неограничен Трансфер
Неограничен број на емаил адреси
Неограничен број на бази

6990 ден./год.

Неповторливо Хостинг Искуство

Бесплатна миграција на вашата веб страна на нашите сервери.

Максимални
Перформанси

Моќни SSD сервери, со SShield систем за сигурност, можност на избор на PHP верзии 5.6, 7, 7.1, 7.2 , 7.3 и 7.4

Инсталација
со 1 клик

WordPress автоматски инсталaција за неколку секунди. Можност за активирање на автоматска надградба и дополнителна сигурносна заштита.

Бесплатен
SSL Сертификат

Бесплатен Let’s Encrypt SSL сертификат за секој Ваш домен. Можност за купување на други професионални SSL сертификати.

Напредна
Поддршка

Можете да контактирате со нас преку Чат, електронска пошта или Тикет во секое време од денот или ноќта и вашите барања ќе бидат разгледани во најкраток можен рок.

Загарантиран
Бекап

Во секое време чуваме резервни копии од вашите податоци. Дури и на најевтиниот хостинг план, вашите информации се чуваат на оддалечена локација.

SpamExperts
Заштита

Ќе добиете бесплатен професионален софтвер, SpamExperts со кој се елиминираат спам е-маил пораките до 99 %.

Сеуште се прашувате зошто да се префрлите нај нас?