SSD Cloud Сервери

Не ризикувајте ја безбедноста на вашите податоци. Префрлете се на вашиот сопствен cloud виртуелен сервер.

Cloud 5
Cloud 4
Cloud 3
Cloud 2
Cloud 1

Сопствен сервер за секое Ваше решение

Решенија, поддршка, експертиза.

Бесплатно управување
и одржување

Со вашиот сервер целосно управува Mojdomen.mk. Ние го инсталираме, конфигурираме, оптимизираме и одржуваме вашиот сервер 24 часа на ден. Ние сме одговорни за правилно работење на вашиот сервер, вие се грижите за вашите веб страници.

SSD & HDD дискови

Вашиот VPS може да има еден SSD диск и еден HDD диск. Вие одлучувате дали 100% од вашите податоци ќе бидат зачувани на SSD или може да го користите SSD-просторот за оперативниот систем и базите на податоци а датотеките на многу поевтин HDD. Втората опција значително ги намалува трошоците на серверот, бидејќи просторот на HDD дискот е 2 пати поевтин.

Висока безбедност за
вашите податоци

Заедничкиот хостинг носи многу ризици за вашите податоци и личните информации на вашите клиенти. Со преместување на вашата веб-страница на вашиот сопствен сервер, ја зголемувате безбедноста стотици пати и добивате поголема заштита за Вашите податоци што ги чувате.

Гарантирани ресурси
и стабилност

Споделениот хостинг не може да гарантира континуирано брзо вчитување на вашата веб-страница, затоа што во секое време една од стотиците страници што го користат истиот сервер може да го наруши неговото работење. Користењето на ваш сопствен сервер го решава овој проблем затоа што неговите ресурси се користат само за вашите потреби.

Бесплатно
преместување

MojDomen.mk ќе ги премести сите ваши страници на вашиот нов сервер бесплатно, без прекини и без загуба на податоци. За да ја преместиме вашата страница на Вашиот сопствен сервер, потребни ни се одобрение и информации за најава на стариот сервер. После овој потег, ќе провериме дали страницата работи правилно и ќе ја поставиме новиот сервер.

Сигурен сервер
за успешен бизнис

Добивате сопствен CLOUD сервер со висока сигурност и SSD. Ова значи дека ако се појави хардверски проблем, вашиот сервер ќе се стартува веднаш од друга физичка машина. Секоја компонента на вашиот сервер е двојно обезбедена за максимална ефикасност и континуитет на услугата.

sPanel

Контролен панел што е целосно компатибилен со cPanel. Од една страна, ви заштедува лиценца за плаќање од 30 долари месечно, а од друга, ви овозможува лесно да ја менаџирате вашата страница. Вие го добивате контролниот панел бесплатно, а ние се грижиме за негово правилно функционирање и ажурирање за да имате се што ви треба за да управувате со вашиот сервер.

Се што Ви треба за Вашата веб страна!